Talent impresionant! Fotograf profesionist pentru evenimente la doar 9 ani

Regina Whyllie este micuța scoțiană de 9 ani care face poze profesioniste la diferite evenimente. Talentul său aparte pentru fotografie îl are încă de la vârsta de 3 ani. Atunci, din curiozitate, a luat aparatul foto al tatălui său și l-a întrebat cum se folosește.

A renunțat la aparatul foto de jucărie și a luat un Canon G9

Tatăl Reginei, fotograful profesionist Kevin Whyllie, a luat-o cu el la o cursă montană de ciclism la 3 ani unde, se pare, Regina s-a îndrăgostit de fotografiere. A renunțat la aparatul ei de jucărie și a luat Canonul G9 al tatălui său pe care a învățat să îl folosească ușor-ușor.

A învățat în timp să realizeze o fotografie perfectă

Încă de când a pus mâna pentru prima dată pe aparatul foto, Regina nu a ezitat nicio clipă să își întrebe tatăl cum se face o poză, pe ce butoane să apese, ce anume să urmărească și tot așa. Iar Kevin, atras de curiozitatea ei, i-a oferit toate informațiile de care avea nevoie pentru ca, încetul cu încetul, să deprindă arta fotografierii.

“Nu o împing deloc, ci am preferat să o las pe ea să pună toate întrebările”

Toate pozele realizate de micuța scoțiană sunt făcute din dorința ei și nicidecum forțată de părinți. Este o pasiune ce s-a născut înăuntrul ei și la care nu vrea să renunțe. “Pur și simplu a crescut cu asta, iar eu m-am asigurat că nu o împing deloc, ci am preferat să o las pe ea să pună toate întrebările.”

“A trebuit să mă mișc foarte rapid, ceea ce a fost o provocare și mi-a plăcut tare mult”

Primul eveniment oficial la care a participat a fost o nuntă unde a fost invitată alături de tatăl său, pentru a îl ajuta cu pozele. Puștoaica a fost tare mândră de ea și a primit această invitație ca o provocare. “Mă gândesc serios că aș putea deveni fotograf profesionist, la fel ca tatăl meu”, a declarat Regina.

Pozele de la nuntă au ieșit perfect

Pozele realizate de Regina la nuntă sunt absolut senzaționale. Mirii au fost foarte încântați și impresionați, în special de fotografiile copiilor ce au participat la nuntă și cadrele surprinse de Regina.

Știe să regizeze o fotografie

Imediat după prima nuntă, multe mirese au început să o solicite pe Regina să le ajute la propriile nunți cu pozele. Puștoaica știe foarte bine să pregătească o fotografie: să aranjeze decorul, să verifice lumina, să regizeze astfel încât rezultatul să fie unul reușit. Și se vede că îi place ce face.

“Sunt foarte mândru de ea”

Când se uită peste pozele realizate de fetița lui, Kevin nu își găsește cuvintele. “Sincer nu pot descrie în cuvinte cât de mândru sunt”, spune Kevin. “Fie că alege fotografia ca meserie, fie că nu, sunt mândru de ea și o voi sprijini în tot ceea ce o face fericită”.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Mireasa și … domnișorii de onoare – să fie o greșeală?!? Nicidecum!

După ce soția și-a pierdut memoria într-un accident de mașină, este incredibil ce gest a făcut soțul său pentru ea