Rochia de nuntă a bunicii – o alegere excelentă și emoționantă

Ceva nou, ceva vechi, ceva albastru și ceva împrumutat. Un ritual al nunții împrumutat și de noi, ce datează din Anglia secolului XIX, crează ceva bătăi de cap pentru mirese, însă, în final acestea reușesc să respecte tradiția.

Ceva nou se referă la orice obiect pe care îl poți achiziționa înainte de nuntă și folosi în ziua cea mare, simbolizând speranța unui viitor fericit și cu împliniri alături de cel cu care vrei să îți petreci tot restul vieții.

Ceva vechi duce cu gândul la trecutul miresei și al familiei sale, la tradițiile ce s-au păstrat de-a lungul vremii. De cele mai multe ori, miresele aleg în acest caz un obiect ce s-a transmis din generație în generație pe care să îl poată lua la nuntă.

Ceva albastru face referire la puterea și siguranța pe care ți-o va oferi viitorul tău soț prin această uniune. Așadar, poți alege fie o fundă albastră pe care să o atașezi rochiei de mireasă, fie o tiara sau un accesoriu în păr, o bijuterie sau chiar o portjartieră.

Ceva împrumutat simbolizează dorința miresei de a împrumuta ceva din experiența altei femei căsătorite, o femeie fericită în căsnicia ei și care a avut noroc.

Articolul de față relatează povestea emoționantă a unei mirese americance ce a decis să poarte rochia de mireasă a bunicei sale, fără ca aceasta din urmă să aibă vreo bănuială.

Tatăl miresei a avut ideea cu rochia bunicii

Jordyn Cleverly, 23 ani, născută în Idaho, a ales să îi facă o surpriză bunicei sale, Penny Jenson, 74 ani, și să se îmbrace cu rochia de mireasă a acesteia pe care o purtase în anul 1962. Un moment absolut impresionant cu atât mai mult că bunica nu știa că această rochie a fost păstrată.  

Jordyn își dorea foarte mult o tematică vintage pentru nunta ei, iar rochia de mireasă să corespundă întrutotul. După ce a probat foarte multe rochii, însă niciuna pe placul ei, tatăl miresei i-a propus această idee, el fiind cel care s-a gândit cu ani în urmă să nu doneze rochia și să o păstreze. Jordyn a îmbrățișat imediat această idee, mai ales că nu apucase să îl cunoască pe bunicul ei, decât din povestirile bunicei, acesta murind înainte ca ea să se nască. În câteva luni, Jordyn a reușit să modifice foarte puțin rochia și să o modernizeze, păstrând însă efectul vintage pe care îl avea.

Reacția bunicii la apariția nepoatei îmbrăcată în rochie

Secretul a fost păstrat extrem de bine până la cina de repetiție ce a avut loc cu 2 zile înainte de nuntă. “Nu am vrut să îi trezesc amintiri prea puternice în ziua nunții și să o fac să plângă”, a relatat Jordyn. Astfel, a organizat și o ședință foto la cina de repetiție pentru a surprinde exact reacția bunicei la apariția ei îmbrăcată în rochie. “Era ceva mult prea intim și personal pentru bunica mea, încât era o oportunitate pe care o aveai o dată în viață. Cu atât mai mult, era modalitatea mea de a îmi exprima dragostea pentru bunica mea și respectul pe care îl am pentru acea rochie, mai ales că nu am avut șansa de a îmi cunoaște bunicul”, a precizat Jordyn.

În pozele realizate de fotografa Kortney Peterson, bunica apare copleșită de emoție și bucurie când descoperă surpriza făcută de nepoata ei. Aceasta a izbucnit în plâns când și-a văzut frumoasa nepoată purtându-i rochia de mireasă ce odată i-a adus atâta bucurie.

Descriind reacția bunicei sale, Jordyn a menționat: “Șiroaie de lacrimi au început să cadă pe chipul ei de îndată ce m-a văzut că mă apropii de ea. E imposibil să uiți cum a arătat rochia ta de mireasă.” Pe măsură ce lacrimile curgeau, tot ce a putut să spună pe moment bunica a fost “WOW”. Într-un final, când și-a revenit cât de cât din emoție, aceasta a spus: “Eu m-am căsătorit cu iubirea mea din liceu, la fel ca și tine acum.”

“Cu siguranță în momentul în care m-a văzut au năpădit-o toate amintirile. Am îmbrățișat-o cu dragoste și probabil am stat așa vreo două minute, plângând împreună emoționate”.

Povestea lui Judith și a bunicii ei a ajuns virală

A fost un moment cu adevărat emoționant pentru toată lumea, iar lacrimile au curs pe obrajii tuturor. Pozele surprinse sunt foarte elocvente, iar povestea a depășit cu mult granițele și a ajuns să fie cunoscută de foarte mulți.

Cunoști și tu vreo poveste cel puțin la fel de interesantă? Scrie-ne sau adaugă un comentariu. Nouă ne place să povestim, tu ce părere ai?

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

HOT or NOT? 13 mirese nebune, nebune, nebune …

O bloggeriță nonconformistă a purtat o rochie de mireasă NEAGRĂ