O bloggeriță nonconformistă a purtat o rochie de mireasă NEAGRĂ

Dacă ești una dintre miresele nonconformiste care își dorește o nuntă non-tradițională, ieșită din tipare, să știi că nu ești singura. Nu puține mirese aleg să treacă peste ritualurile de nuntă și să își dovedească originalitatea și creativitatea prin organizarea unui eveniment ieșit din comun. De la tematica aleasă, locație, decor, muzică până chiar la ținuta mirilor, totul este planificat astfel încât să reiasă un eveniment cât mai original.

Este cazul și poveștii următoare care o are ca protagonistă pe bloggerița australiană Sophie Cachia care și-a dorit să facă ceva foarte diferit la nuntă. Aceasta a ales să poarte o rochie de mireasă neagră foarte elegantă, ce urmărea linia corpului, ornată cu mărgele, decolteu adânc și mâneci lungi transparente. Rochia a fost absolut uluitoare, iar mireasa și-a îndeplinit pe deplin dorința de a fi complet diferită de celelalte mirese.

Domnișoarele de onoare au purtat tot rochii negre

Alături de ea, cele 8 domnișoare de onoare ce au însoțit-o au purtat rochii negre mulate cu guler înalt.

Nici mirele și nici cavalerii de onoare nu s-au lăsat mai prejos

Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos și a ales o costumație alcătuită dintr-un smoching roșu din catifea cu o cămașă model paisley (cu imprimeu floral), papion negru și pantaloni de piele. După cum se observă în poză, Bobby, băiețelul lor, a fost în ton cu tati, purtând și el o cămașă similară.

Cavalerii de onoare au fost cei care au contrastat ținutele celor 2, purtând cămăși albe cu papion negru, pantaloni de piele negri și pantofi sport albi.

Când au fost întrebați de ce au ales această ținută, aceștia au răspuns că așa au simțit ei. În plus, Sophie a adus câteva explicații menționând că opțiunea ei pentru negru în loc de alb nu are nicio legătură cu mitul că “rochiile albe sunt doar pentru virgine”. Nicidecum, mai ales că are și un băiețel de 1 an și jumătate. Doar că negrul a fost alegerea ei, îl consideră pururea clasic, sexy și mult mai îndrăzneț decât celelalte culori. “De ce ai vrea să fii la fel ca toate celelalte mirese?”, spune ea.

Tradiționalul pur și simplu nu ne reprezintă

Chiar și petrecerea nunții a fost neobișnuită și departe de a avea ceva din tradiționalul clasic. Nuntașii au fost invitați la petrecere crezând că este ziua Sophiei, aniversarea a 25 ani, nicidecum ziua cea mare a celor doi. S-a servit pizza și paella, iar în loc de tort, au avut un camion de înghețată.

“De ce am fi ales o nuntă tradițională, când tradiționalul pur și simplu nu ne reprezintă?”, au afirmat cei doi.

Dacă ți-a plăcut articolul sau dacă vrei să ne povestești și tu alte situații în care miresele au învins clasicul, așteptăm comentariile tale. Nu uita, fii curajoasă și alege nunta care te reprezintă.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Rochia de nuntă a bunicii – o alegere excelentă și emoționantă

Două surori gemene identice s-au căsătorit cu doi frați gemeni identici