Mireasa și … domnișorii de onoare – să fie o greșeală?!? Nicidecum!

Domnișoara de onoare reprezintă omul de încredere pentru mireasă, de aceea alegerea ei se face dintre cele mai apropiate persoane. Poate fi cea mai bună prietenă, verișoară sau chiar soră, important este ca acest rol să fie îndeplinit cât mai bine și să confere miresei sprijinul de care aceasta are nevoie în ziua cea mare și nu numai. Dacă mireasa dorește să aibă mai multe domnișoare de onoare, cu atât mai bine pentru ea; va beneficia de sprijinul acestora, atât pe plan organizatoric, cât și pe plan emoțional.

Dar ce faci dacă te afli în situația în care nu ai astfel de prietene apropiate sau pe care nu le vezi îndeplinind acest rol? Cum te descurci dacă ești o fire mai băiețoasă, ai avut dintotdeauna mai mulți prieteni băieți, decât fete? Citește povestea noastră și vezi ce a făcut o mireasă într-o asemenea situație. Așteptăm comentariile tale.

Mireasa cu 5 domnișori de onoare

Rebeca Brantes, o tânără de 24 ani din Brazilia, era studentă la Facultatea de Inginerie pe Calculatoare și făcea parte dintr-o clasă de 60 elevi, din care doar 4 fete. Nu e nicio mirare în acest caz că protagonista poveștii noastre avea în jurul ei mai mult prieteni băieți, decât fete. Cu o săptămână înainte de nuntă, Rebeca se uita pe niște poze cu tinere mirese înconjurate de domnișoarele lor de onoare în timp ce se distrau, dansau, beau șampanie sau apăreau în ipostaze care mai de care mai haioase. A urmărit și poze de la petrecerea burlăcițelor și atunci și-a pus întrebarea: oare la cine să apelez și eu pentru acest rol? Nu a stat prea mult pe gânduri, pentru că a realizat că adevărații ei prieteni erau chiar lângă ea, însă nu erau tocmai niște domnișoare, ci mai degrabă o gașcă de 5 băieți cu care ea se înțelegea extraordinar.

I-a invitat la ea acasă pentru o ședință foto inedită

Rebeca a organizat la ea acasă o ședință foto cu cei 5 prieteni care, la rândul lor, au acceptat acest rol fără nicio ezitare. Ceea ce a ieșit a fost super!

“A fost atât de distractiv și am râs atât de mult că, deseori, era nevoie să ne revenim din râs înainte să facem pozele”, spune Rebeca.  

Au ieșit niște poze foarte haioase

Cu ajutorul fotografului Fernando Duque, Rebeca a reușit să surprindă niște poze memorabile. “Domnișoarele” de onoare au purtat halate de baie roz, iar viitoarea mireasă un halat alb. Au dat shot-uri pe gât, s-au ras pe picioare, s-au fardat, au admirat împreună rochia de mireasă, și, cel mai mult, au râs cu poftă. Toate pozele au fost postate pe Facebook și foarte repede au ajuns virale.

Distracție pe măsură și o prietenie adevărată

E clar că ai nevoie de un simț al umorului extrem de dezvoltat și să știi să te distrezi pe măsură ca să accepți să joci un asemenea rol, bărbat fiind. Ăștia da prieteni adevărați, ce zici?

O nuntă cu zâmbet

De altfel şi nunta a fost spectaculoasă. Simplă, dar extrem de elegantă, cu un mire și o mireasă cu zâmbetul pe buze în permanență și cu o ținută a miresei extrem de apreciată pe rețelele de socializare.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Mireasa oarbă își “vede” pozele de la nuntă – fotograful care a făcut imposibilul posibil

Talent impresionant! Fotograf profesionist pentru evenimente la doar 9 ani