Bunica, domnișoară de onoare la 89 de ani, a fost sufletul petrecerii

Când vine vorba de alegerea domnișoarei de onoare, te gândești foarte bine la cea sau cele care pot îndeplini acest rol. Vrei să ai alături de tine pe cele mai apropiate și dragi persoane, cu care ai o legătură puternică. Nu te lăsa influențată de ce spun alții și gândește-te foarte bine la decizia pe care urmează să o iei.

În povestea următoare, mireasa noastră, Christine Quinn a ales să aibă alături 4 domnișoare de onoare, prietenele ei cele mai bune. Însă, cine s-ar fi gândit că dintre acestea făcea parte chiar bunica ei de 89 ani, Nana Betty, așa cum o strigau toți apropiații?

Ești sigură că mă vrei pe mine?

Cine zice că pentru a fi domnișoară de onoare trebuie să ai o anumită vârstă? Când Christine Quinn și-a rugat bunica să îi fie domnișoară de onoare, aceasta a intrebat-o în mod repetat: “Ești sigură? Celelalte domnișoare de onoare sunt atât de tinere și frumoase, de ce m-ai vrea pe mine?”

Nana Betty este foarte importantă pentru mine

Deși nu i-a plăcut niciodată să fie în centrul atenției, Nana Betty știa foarte bine că este extrem de importantă pentru Christine, aceasta iubind-o foarte mult și considerând-o dintotdeauna una dintre cele mai apropiate prietene.

Toată lumea o iubește

“Chiar dacă nu locuim aproape una față de cealaltă, am reușit întotdeauna să ne facem timp să petrecem împreună”, spune Christine. “Are un simț al umorului extrem de dezvoltat și un mod pozitiv de a privi viața pe care mi-l doresc și eu. Toată lumea o iubește.”

A fost sufletul petrecerii

Din fericire, bunica Betty a acceptat cererea Christinei de a îi fi domnișoară de onoare. S-a dovedit a fi o alegere pe cinste, pentru că Nana Betty a fost chiar sufletul petrecerii. Cuvintele ei înțelepte și comentariile haioase i-au încântat teribil pe invitați și au contribuit la reușita evenimentului.

Nana Betty a încins ringul de dans

După ceremonia religioasă, Nana Betty a urcat în autobuzul cu nuntași pentru a continua petrecerea la restaurant. În loc să meargă acasă mai devreme să se odihnească, aceasta a rămas alături de nuntași și chiar a încins ringul de dans alături de ei.

Ești bătrân doar dacă te simți bătrân, eu mă simt tânără

“A dansat toată noaptea și chiar a avut un moment agreabil cu bunica mirelui, dansând cu aceasta.”, a relatat Christine. Categoric, Nana Betty nu a vrut să se simtă deloc mai prejos decât ceilalți invitați, fiind de părere că “ești bătrân doar dacă așa te simți, însă eu mă simt tânără”, a spus ea.

Cea mai bună alegere, o nuntă reușită

O nuntă incredibilă, pe care cu siguranță nimeni din cei ce au participat nu o vor uita. Nana Betty a făcut ca acest eveniment să fie presărat cu momente frumoase și hazlii. Christine Quinn este fericită acum că a luat cea mai bună decizie privind alegerea domnișoarelor de onoare și că a putut să o aibă alături pe cea mai dragă persoană.

Trimite-ne și tu o poveste asemănătoare sau scrie-ne la comentarii dacă ți-a plăcut povestea cu domnișoara de onoare Nana Betty.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Idei interesante de accesorii de păr pentru a fi o mireasă impresionantă

Mireasa oarbă își “vede” pozele de la nuntă – fotograful care a făcut imposibilul posibil