Sugestii și idei pentru transportul mirilor în ziua nunții

Un eveniment cu adevărat reușit este acel eveniment la care organizarea a ținut cont de toate aspectele, indiferent de importanța lor, mai mică sau mai mare. În ziua nunții, transportul mirilor și nu numai al lor este un detaliu deloc de neglijat, de care trebuie să te ocupi din timp.

Ia gândește-te la câte drumuri sunt supuși mirii în ziua cea mare: drumul către și dinspre starea civilă, către și dinspre biserică, drumurile la nași, la socri, la petrecere, la furatul miresei etc. Deci nu e simplu. Cu ce te deplasezi? Aici ai mai multe variante pe care ți le voi prezenta; rămâne să te decizi tu ce alegi în funcție de preferințe și buget.

Posibilitățile de transport sunt destul de multe și cu siguranță mai pot fi și altele, nu vă trebuie decât imaginație și îndrăzneală. Folosiți-vă de specificul zonei unde va avea loc nunta, de locație, de momentul anului, de pasiunile voastre și veți vedea cum ideile vor începe să apară.

Orice mijloc de transport la nuntă ați alege, să aveți în vedere că nu trebuie să lipsească distracția și voia bună, iar dragostea să vă înconjoare de pretutindeni.

#1 Balonul cu aer cald

Vrei o experiență unică și de neuitat? Îți prezint o idee minunată destinată tuturor celor care nu au rău de înălțime: călătoria cu balonul cu aer cald. Te vei simți cu adevărat special iar senzația este de neegalat. Mirii își pot face apariția într-un mod deosebit în fața invitaților prin apelarea la această metodă inedită, având posibilitatea de a vedea orașul de sus și de a pleca într-o scurtă călătorie în balon.

Un cost estimat pentru o astfel de plimbare poate ajunge până la 200 euro / persoană pentru un zbor exclusivist.

0 points
Upvote Downvote

#2 Șalupa sau barca

Dacă ne referim la o nuntă inedită, pe malul mării sau al unui lac, caracterizată de lux, stil, rafinament, ideea transportului cu o barcă sau șalupă este foarte potrivită. Veți impresiona invitații cu o apariție spectaculoasă. Ca mireasă, în special, ține cont ce coafură alegi și asigură-te că va rezista, pentru că veți merge cu o oarecare viteză și e păcat ca imaginea ta să aibă de suferit.

Prețul de închiriere a unui astfel de mijloc de transport este de 150-200 euro/zi.

0 points
Upvote Downvote

#3 Călare

Deși cam costisitoare, pentru doi miri al căror buget nu e o problemă și care își doresc o nuntă de epocă, varianta de transport călare pe doi cai frumoși și semeți este impresionantă. Veți da dovadă de originalitate și măreție, chiar dacă unii ar considera asta o extravaganță. Nu uita: e ziua voastră și de voi depinde totul. Distrați-vă și faceți totul așa cum vreți și simțiți, însă fără a elimina bunul gust.

Prețul închirierii a doi armăsari pur sânge este de 400-500 euro/zi.

0 points
Upvote Downvote

#4 Caleașca

Vrei să demonstrezi întregii lumi că bărbatul cu care ai ales să îți petreci restul vieții este asemenea unui prinț din faimoasele basme cu feți-frumoși și zâne? Vrei să faci cunoscută povestea voastră de dragoste ca fiind asemănătoare celei din Cenușăreasa? Atunci poți folosi ca mijloc de transport o caleașcă, împodobită cu ghirlande de flori și condusă de un vizitiu, care te va transpune cu ușurință în poveste. Nu mulți miri apelează la un astfel de transport, dar și cine o face, poate fi sigur că a avut o nuntă plină de personalitate și bun gust.

Ține cont că distanțele pe care o caleașcă se poate deplasa nu sunt foarte mari, iar costul de închiriere al ei nu este de neglijat. Dacă îți permiți, ținând cont că acesta se ridică la 1000 de euro, nu-ți rămâne decât să alegi modelul, culoarea, numărul cailor înhămați (doi sau patru) și numărul locurilor.

0 points
Upvote Downvote

#5 Elicopterul

Cine optează pentru această variantă, clar vrea o nuntă deosebită și ieșită din tipare. Imposibil să nu întorci privirile tuturor atunci când îți faci apariția în fața bisericii coborând dintr-un elicopter.

Evident, se ține cont ca spațiul să permită acest lucru, de aceea, dacă alegeți voi locul de decolare și aterizare, costul unui astfel de transport include și o taxă de evaluare ce presupune deplasarea pe teren a pilotului pentru a confirma că locurile alese de voi sunt propice. Ulterior, se comunică prețul final care ajunge undeva la 1200 Euro.

0 points
Upvote Downvote

#6 Mașina de epocă

Ai ales o tematică retro pentru nunta ta? Atunci o mașină de epocă îți va sublinia și mai mult acest lucru. Sunt foarte elegante și sunt caracterizate prin nostalgia anilor 20. Totodată, un joben pe capul mirelui și o umbreluță de dantelă în mâna miresei vor arăta foarte în ton. Fii sigură că vei avea niște fotografii cu adevărat interesante dintr-un astfel de vehicul.

Costul pentru închirierea unei mașini de epocă este în jur de 80-90 Euro / oră, dar țineți cont că se închiriază pentru un număr minim de ore, în funcție de firma de transport la care ați apelat.

0 points
Upvote Downvote

#7 Motocicleta

Sunteți un cuplu non-conformist și mai rebel? Iubiți adrenalina? Iată o metodă de transport care vă descrie cel mai bine, motocicleta. Fie mirele își conduce singur motocicleta în timp ce mireasa e pasageră pe o alta, fie însăși mireasa își poate face apariția pe un motor condus de ea. Cu siguranță va stârni hazul invitaților! Mai mult, dacă faceți parte dintr-o gașcă de motocicliști, închirierea uneia nu va fi o problemă, iar alaiul vostru va fi de neuitat. Atenție însă la rochia aleasă, să nu aibă de suferit după un asemenea transport.

Prețul de închiriere a unei motociclete este de aproximativ 150-200 euro pentru întreaga zi, preț foarte avantajos, de altfel.

0 points
Upvote Downvote

#8 Autobuzul de petrecere

O idee foarte la modă peste hotare și mai puțin practicată la noi este închirierea unui autobuz. Acesta este echipat cu absolut tot ce este necesar pentru o petrecere în interior (bar, lumină, muzică) și are marele avantaj de a permite transportul a 30-35 persoane. Deci, dacă vrei să faci să fie cât mai distractiv drumul până la restaurant, îi poți invita pe cei mai apropiați să te însoțească în autobuz și să dați startul la petrecere mai devreme. Nu uita să îi iei cu tine pe fotograf și cameraman, vor surprinde niște instantanee care vor alcătui un album foto de senzație!

0 points
Upvote Downvote

#9 Bicicleta

Este ziua în care zâmbetul pe buze nu are voie să lipsească, iar distracția să fie la cote maxime. Dacă sunteți puși pe glume, iată o variantă de transport non-conformistă, ieftină și ecologică. Deși la prima vedere poate părea incomodă, bicicleta cu două locuri îți oferă posibilitatea să te distrezi maxim cu partenerul tău și să pui în evidență apropierea și căldura dintre voi. După această experiență, cu siguranță te vei alege cu fotografii de nuntă inedite, dar și cu multe laude din partea prietenilor.

În ceea ce privește prețul, fie veniți cu bicicletele de acasă, fie vorbiți cu firme specializate care închiriază contra unei sume de 5 ron/ bicicletă/oră.

0 points
Upvote Downvote

#10 Limuzina

O modalitate de transport elegantă, confortabilă și foarte agreată de majoritatea cuplurilor.

Dacă sunteți unul dintre acele cupluri cărora le place luxul și care vrea să își impresioneze invitații prin stil, limuzina este considerată unul dintre accesoriile de clasă ale nunții. În limuzină, vă puteți deplasa doar voi, sau îi puteți lua și pe socri sau pe nași, sau, de ce nu, chiar pe domnișoarele de onoare.

În afară de faptul că limuzinele sunt foarte elegante și deosebite, acestea prezintă și avantajul de a permite principalelor doamne ale nunții să stea confortabil cu rochiile lor lungi și voluminoase, fără a exista riscul șifonării.

Totodată, faptul că ești însoțită de un șofer profesionist îți dă un sentiment de siguranță și liniște și te scapă de grijile că ai putea întârzia, că nu găsești loc de parcare sau că nu știi prea bine traseul.

Prețul serviciului de închiriere a unei limuzine este între 50 și 100 Euro/oră în funcție de modelul ales.

0 points
Upvote Downvote

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Tipuri de voaluri: ție care ți se potrivește?

Află ce rochii de mireasă se poartă în 2019