15 idei inedite de mărturii la nuntă

Dragele mele, tuturor ne plac cadourile, chiar și cele mai mici atenții care ne sunt oferite ne fac să ne simțim speciale. Totodată, ne place să surprindem reacțiile de bucurie ale celor care primesc daruri din partea noastră și să observăm că sunt impresionați de gestul nostru.

Nunta este unul dintre evenimentele importante din viața noastră și, ca protagoniști, vrem să organizăm totul ca la carte iar micile detalii să nu lipsească. Unul dintre acestea îl constituie mărturiile oferite tuturor invitaților.

Dacă ești o persoană ingenioasă, cu siguranță cauți acum niște idei inedite care să surprindă în mod plăcut invitații și care să le aducă aminte de nunta voastră cu mare drag. Iată mai jos o listă cu niște variante care chiar cred că pot aduce un plus de valoare evenimentului vostru.

Sunt convinsă că pot exista o mulțime de idei ingenioase și de aceea vă încurajez să comentați articolul acesta și să contribuiți și cu alte variante de mărturii, care mai de care mai interesante.

#1 Dop de sticlă și tirbușon în formă de mire și mireasă

Iată o idee mai puțin întâlnită în rândul mărturiilor pe care le oferă mirii la nuntă, motiv pentru care, dacă vrei să îți dovedești ingeniozitatea poți apela la această variantă de cadou. Sigur nu vei da greș!

2 points
Upvote Downvote

#2 Batiste amintire

Pentru că nunta este un eveniment la care mulți invitați, în special rudele mai în vârstă, varsă și câteva lacrimi de bucurie, o idee ar fi să le dăruiești câte o batistă cu numele voastre cusute pe ea, care să le și rămână o amintire plăcută.

1 point
Upvote Downvote

#3 Săpunuri handmade – Model “Hugs and kisses”

Știm cu toții că expresia “Hugs and kisses” sau “XOXO” a devenit foarte folosită pentru a îți exprima afecțiunea pentru cineva. Așa că iată o bună modalitate să te folosești de ea și să apelezi la cineva care face săpunuri din ingrediente naturale și să îți creeze săpunuri în formă de X și O, iar tu ulterior să le pui în cutiuțe elegante pentru invitați. Evident, e bine să fii atentă și la ce model de cutie apelezi, precum și la o fundă inscripționată eventual cu numele vostru și data nunții, sau un alt mesaj.

0 points
Upvote Downvote

#4 Cărți de joc personalizate

Un pachet de cărți personalizate cu pozele tale și ale partenerului, precum și niște mesaje drăguțe sau citate interesante poate reprezenta un cadou foarte inspirat pentru invitații tăi. Le oferi posibilitatea ca în timpul lor liber să se relaxeze la un joc de cărți și în același timp să își aducă aminte cu plăcere de nunta voastră.

0 points
Upvote Downvote

#5 Căni de borcan inscripționate

Încă o idee interesantă și practică de cadou pentru invitați care poate fi folosită mult timp după nuntă, iar amintirea acestui eveniment să rămână în memoria participanților o perioadă cât mai mare.

0 points
Upvote Downvote

#6 Ochelari de soare în diferite culori și inscriptionați cu numele

Imaginează-ți cum ar fi dacă pe ringul de dans ar apărea la un moment dat toți invitații cu ochelarii de soare primiți cadou. Sunt convinsă că petrecerea ar deveni și mai animată iar fotograful și cameramanul ar surprinde cu siguranță un moment plin de veselie și energie.

0 points
Upvote Downvote

#7 Papuci flip-flops

Ar fi o idee foarte haioasă dacă te-ai gândi la o zonă lângă ringul de dans în care să pui un mobilier plin de flip-flops pentru invitați pe care să îi ia în locul pantofilor care pot deveni incomozi după câteva ore.

0 points
Upvote Downvote

#8 Set suport pahare/căni, personalizate, din lemn

Poți alege această variantă și să oferi câte un set de 4 sau 6 suporți de pahare / căni pe care poți trece ce mesaje dorești. Formele suporturilor pot diferi în funcție de opțiunile voastre: rotunde, dreptunghiulare, pătrate, inimă, hexagonale etc. De asemenea, și materialul poate fi la alegerea voastră.

0 points
Upvote Downvote

#9 Desfăcător de sticlă și breloc pentru chei

O altă idee practică și drăguță, mai ales că o poți personaliza ambalând brelocul într-o cutie frumoasă și cu o fundă inscripționată corespunzător.

0 points
Upvote Downvote

#10 Cutie de chibrituri

O simplă cutie de chibrituri, dar cu un design personalizat și cu mesaj de mulțumire pentru invitații la nuntă poate reprezenta o idee foarte simpatică și apreciată. Este o idee foarte potrivită pentru cei care au nevoie să se încadreze într-un anumit buget, nefiind deloc costisitoare.

0 points
Upvote Downvote

#11 Pahare de cocktail personalizate

Ce părere ai să alegi varianta personalizării unor pahare de cocktail din care să servească invitații și pe care să le poată lua ulterior acasă? Paharele pot avea numele vostru pe ele, precum și data evenimentului.

0 points
Upvote Downvote

#12 Șervețele textile personalizate

Iată o idee foarte interesantă și potrivită pentru o nuntă care se desfășoară într-o zonă rurală sau afară. În același timp, salvezi hârtia și poți crea niște șervețele din materiale ecologice, cusute cât mai frumos și care să îți descrie personalitatea.

0 points
Upvote Downvote

#13 Cosmetice handmade

Această idee poate fi foarte inspirată și pe gustul invitaților; poți oferi diferite produse cosmetice făcute de tine, dacă te pricepi, sau le poți cumpăra; ai mai multe variante din care poți alege, balsam de buze, cremă de mâini sau față, ulei de corp etc

0 points
Upvote Downvote

#14 Sacoșe gen “tote bag”cu un design personalizat

Foarte interesante și apreciate ar fi aceste sacoșe, ca să nu mai spun și utile în același timp. Puteți alege un design care să vă descrie cât mai bine pe tine și pe partenerul tău, astfel încât rezultatul să fie foarte frumos.

0 points
Upvote Downvote

#15 Un set de solnițe sare și piper în diferite forme

2 inimi alb+negru, 2 păsări care se iubesc, 2 forme mire+mireasă în alb-negru, 2 boabe de mazăre, etc

Setul acesta este atât drăguț, cât și practic; dacă acorzi atenție și la modul de prezentare, un ambalaj elegant cu mesaj personalizat, va avea cu siguranță efectul scontat!

-1 points
Upvote Downvote

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

10 obiecte de care NU te poți lipsi la nuntă

TEST – ce îți place mai mult și ce ai alege pentru nunta ta