10 obiecte de care NU te poți lipsi la nuntă

Știm cât de obositoare și stresantă e perioada de dinaintea nunții, când faci tot posibilul să te asiguri că nu lipsește nimic, că nu ai omis ceva. Timpul trece foarte repede și, deși probabil te-ai apucat din timp de organizarea nunții, ziua cea mare a sosit iar emoțiile au pus stăpânire pe tine. De aceea, m-am gândit că pot veni în ajutorul tău să nu uiți câteva obiecte de care ai mare nevoie în această zi. E posibil ca unele să nu îți folosească, dar e bine să le ai la tine.

Sper că îți sunt utile aceste informații și aștept să îmi spui la comentarii dacă ai și tu alte idei.

#1 Ruj sau luciu de buze

Sunt convinsă că în poșeta ta există, dar totuși eu îl trec în lista mea, pentru că este absolut necesar să îl ai la tine.

0 points
Upvote Downvote

#2 Lac de unghii incolor

Dacă treci prin neplăcuta situație să ți se rupă o unghie sau să ți se ducă firul la dres, un lac de unghii incolor poate fi de mare ajutor.

0 points
Upvote Downvote

#3 Mostră de parfum

Ziua e lungă și cu siguranță îți dorești să miroși frumos și proaspăt întreaga seară. Așa că ia la tine o mostră de parfum și revigorează-te când consideri!

0 points
Upvote Downvote

#4 Bomboane mentolate

Sigur îți vor folosi: gândește-te că stai de vorbă cu toți invitații și că ai nevoie de o respirație proaspătă și plăcută. Ca să nu mai spun că te și energizează puțin.

0 points
Upvote Downvote

#5 Pudră de bebeluși

Dacă poți lua puțină pudră la tine într-o cutiuță, te va ajuta să îți cureți rochia de mireasă în eventualitatea în care o pătezi.

0 points
Upvote Downvote

#6 Ace de siguranță

Deși nu îmi place să mă gândesc la acest aspect, se poate întâmpla să ți se desprindă rochia și atunci acele de siguranță pot salva acest moment neplăcut.

0 points
Upvote Downvote

#7 Deodorant antiperspirant

Există variante minuscule de deodorante pe care te sfătuiesc să le folosești; sigur nu vrei să transpiri și să îți strici ziua din acest motiv.

0 points
Upvote Downvote

#8 Plasturi

Ei bine, știi foarte bine cât de incomozi pot deveni pantofii sau sandalele după o zi atât de lungă; de aceea, pentru a evita neplăcutele bășici, îți sugerez să ai la tine niște plasturi care te pot ajuta să închei ziua mult mai bine.

0 points
Upvote Downvote

#9 Calmante

Chiar dacă faci față stresului de obicei, e bine să ai un asemenea medicament la tine; o mică migrenă provocată de emoții sau stres e suficient să te aducă într-o stare de indispoziție, ceea ce nu ai nevoie. Așa că o mică pastiluță te poate pune pe picioare la loc.

0 points
Upvote Downvote

#10 Dresuri de schimb

Dacă porți dres la rochie, neapărat ai nevoie și de unul de schimb. Ca să nu stai stresată din cauza firelor trase, rezerva te ajută să eviți această situație.

0 points
Upvote Downvote

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Află ce rochii de mireasă se poartă în 2019

15 idei inedite de mărturii la nuntă